14 Kasım 2010 Pazar

Turkuaz mat oje / Gabrini Matte Nails


Geçenlerde mavi oje aşermelerim başladığında tuttum kozmetikçilerin yolunu ve aşağıda resimlerini gördüğünüz ojeyi edindim. Hayatımda kullandığım en güzel mavi tonlarından biri, hem de mat. En güzel yanı ise yalnızca 1 TL olması! Akarı - kokarı yok, çabucacık kuruyor, 3 katta da süper bir renk elde ediliyor. Daha ne olsun!


Şişedeki görüntü sedefli olsa da sürüldüğünde tamamen matlaşıyor.  Hörele hörele sürdüğüm için toynak kenarlarım filan leş, boya içinde ama bu bizi amacımızdan uzaklaştırmasın. Güzel manikürlü el ve kısa tırnakta daş gibin olur bu oje:





Bundan belki 10 yıl evvel (13 yaşımda filan) dükkan önlerindeki oje havuzlarından şaşkın şaşkın oje seçerken beyaz diye bi oje almıştım, eve gelip sürdüğümde baktım ki hemencecik kuruyup mat mat bişey oluyor. Sonradan onu normal ojelerim üzerine kullanarak mat oje görüntüsünü elde ettim. Yanlış hatırlamıyorsam onun da markası Gabrini idi. Vallaha bir ojeye götüm düşse maksimum 10 lira verecek olan ben, 1 lira verip aldığım ve fiyatına göre muhteşem sonuçlar veren bu oje alışverişinden çok memnun kaldım.
Yeşil, lacivert, siyah, mürdüm ve taupe renklerinden de aldım, en kısa sürede onları da deneyeceğim ama şu anda tırnaklarımda şeker gibi duran bu turkuazı silesim hiç yok :)

3 yorum:

  1. Ojenin rengiii müthiiiiş’! :O Bide bidee bannerına bayıldım yau! (:
    Bu aradaa bayramın kutlu olsuuun, nice sağlıklı ve mutlu bayramlara! (:

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim, bu arada oje hala tırnaklarımda, silmedim, silmeyeceğim. Header'ım ise Gossip by Norman Rockwell, ama ben birtakım değişikliklerde bulundum, yaptım oldu son günlerin moda tabiriyle. hepimize iyi bayramlar :)

    YanıtlaSil
  3. rengi çok hoşmuş :) denk gelirsem mutlaka alacağım :)

    YanıtlaSil