7 Şubat 2012 Salı

Girişimci ruh, geldiysen 3 kere tıkla!!


Boğa burcu sabitliğimden mi, aile geçmişimde böyle bir hikaye bulunmamasından mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama binlerce girişim fikri vızır vızırken aklımda harekete geçme konusunda sıfırım. Bugün bi masaya oturtup şunu yap deseler 30 yıl sonra sıkılarak da olsa sevmeyerek de olsa  hala o işi  yaparken aynı masada bulabilirler beni :) Bu garanticilikle ne kadar, nereye kadar bilemiyorum ama içimde azıcık, minicik, küçücük bir girişimci ruh olmuş olsa arkama bakmadan şu aşağıda anlatacağım işi yapardım!

Napıyor bu adamlar? Doğumgünü, baby shower, piknik, düğün v.b. organizasyonlarında catering hizmeti veriyorlar, buraya kadar herşey sıradan. Elliyüzotuzbin catering firması mevcut zaten.

Ama olay "ne" değil "nasıl" da bitiyor!
Elemanlar pastayı, kurabiyeyi, bardağı, peçeteyi kapıp süper sevimli Shasta caravanlarına atlayıp gidiyorlar tıngır mıngır olay yerine... Mobil keyif!

Ne kadar basit bir fikir ancak ne faideli bir hizmet. Şahsen üstümde çatı bulunmasından hiç hazetmem, mümkünse yeme-içme kutlama aktivitelerini de park, sokak, vapur gibi nispeten özgür alanlarda gerçekleştirmeyi severim. İşte benim gibiler için muhteşem bir hizmet. Gerçi Türkiye'de açıkhava diyince 2 defa düşünmek lazım, sapığı var manyağı var polisi var cezası var...

Neyse, ütopyamıza dönelim, almışız karavanımızı, 2-3 masa, renkli peçete, çiçek, böcek bilumum dekoratif nesne ile istediğin dünyaya gir çık...  Keyif p*zevengi olcakmışım, vallaha yanlış doğmuşum!






2 yorum:

  1. bu karavandan bende istiyorum imkanım olsun zamanım olsun sevdiklerimde olsun hep beraber gezelim küçükken çok hayal etmiştim ama şmdi bir karavanım bıle yok:)

    YanıtlaSil
  2. Ben geçtiğimiz yıllarda karavanla yolculuk etmiştim, karavanda derken araç hareket halinde iken karavanın içinde seyahat etmek yasakmış, ön kısımda seyahat edip durduğumuzda karavana girmiştik. Çok konforlu olmadığını söylememe gerek yok ama son derece eğlenceliydi :)

    YanıtlaSil