10 Nisan 2012 Salı

Maldivler değil, bildiğin İstanbul!

Benim 3-4 aylık güzel tatillerimin alışılmışı olduğundan mı hiç gözüme çarpmadı denizin bu rengi  yoksa gerçekten hayatımda ilk defa mı gördüm?





2 yorum:

  1. Maldivler 1.200 adanın 281'inde insan yaşamaktadır. 1.000 civarında ada halen boştur. Yerleşim bulunan 281 adadan 195'inde Maldivliler, 86 ada ise "otel ada" şeklinde kullanılmaktadır.

    Dünyanın en gözde tatil merkezlerinden olan Maldivler resimleri için fazla söze gerek yok. Size önerimiz resimleri detaylı inceleyim ve nasıl bir yer olduğunu hissedin.

    Maldivler Balayı Turu için en uygun fiyat seçenekleri için siteyi inceleyebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  2. Balayı için Temmuz ayında Conrad Maldives Rangali İsland da kaldık, kesinlikle doğru bir tercihmiş. Gitmeden herkes sıkılırsınız falan diyordu ben de aksiyon severim, korkmuştum açıkçası ama bir hafta kaldık, daha 1 hafta olsa yine yetmeyecekti bana. Water villada kaldık, odanızdaki zeminden denizin içini ve balıkları izleyebiliyorsunuz.
    Su altında çekimler yaptık balıkların içinde, şnorkelling turu, yunus izlemeye gittik, denizin 5 metre altındaki restoranda yemek yedik köpek balıklarının içinde, denizin ortasında masaj yaptırıp jakuziye girdik …vs daha bir sürü harika aktivite. Eğer merak ederseniz beklerim bir göz atın umarım gitmek isteyenlere faydası dokunacaktır, fiyatı , en iyi mevsimler, otelin hediye verdikleri hepsi var. 3 Bölüm halinde anlattım, bu da kısa kesilmiş hali :)
    Bu arada yeni yeni başladım blog işine yardımlarınızı ve lütfen yorumlarınızı dört gözle bekliyorum.
    Diğer destinasyonlarla kıyaslanamayacak kadar farklı ve rüya gibi bir yer Maldivler, kıyas kabul etmez bence.

    http://yenibirsoyadimoldu.blogspot.com/2012/12/maldivler-balayi-karar-asamasi-evlilik.html
    http://yenibirsoyadimoldu.blogspot.com/2012/12/maldivler-balayi-devam_5.html
    http://yenibirsoyadimoldu.blogspot.com/2012/12/maldivlerde-zaman-nasil-geciyor-simdi.html

    YanıtlaSil